
Gresskar-sjokoladekake i langpanne
oppskrift på en deilig gresskar sheet cake, perfekt for høsten. enkel å lage og perfekt for selskap eller kos. oppdag hvordan du lager en saftig kake med gresskar.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1. 1 boks (15 unse) hermetisert gresskarpuré
- 2. 2 kopper hvitt sukker
- 3. 1 kopp vegetabilsk olje
- 4. 4 egg
- 5. 2 kopper hvetemel
- 6. 2 teskjeer bakepulver
- 7. 1 teskje malt kanel
- 8. 1/2 teskje salt
- 9. 1 pakke (3 unse) kremost
- 10. 5 spiseskjeer smør, myknet
- 11. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 12. 1 3/4 kopper melis
- 13. 3 teskjeer melk
- 14. 1 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 1I en bolle, pisk sammen gresskar, 2 kopper hvitt sukker og olje. Tilsett egg, og bland godt.
- 2I en annen bolle, bland mel, natron, kanel og salt. Tilsett disse tørre ingrediensene i gresskarblandingen, og pisk til det er godt blandet. Hell røren i en smurt bakeform på 15 x 10 tommer.
- 3Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 25 til 30 minutter, eller til kaken er ferdigbakt. La den avkjøle.
- 4I en bolle, pisk sammen kremost, smør eller margarin og vanilje til det er glatt. Gradvis tilsett 1 3/4 kopper melis, og bland godt. Tilsett melk til frostingen har ønsket konsistens. Smør frostingen på kaken, og dryss over nøtter.