Hello Fresh Mobile Banner
Klassiske hash browns

Klassiske hash browns

Lær hvordan du lager klassiske hash browns med denne enkle oppskriften. Perfekt frokostrett som er crispy og smakfull. Enkel å lage for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 2 store poteter, skrellet
  • 2. 3 spiseskjeer klarnet smør
  • 3. salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 4. en klype cayennepepper, eller etter smak
  • 5. en klype paprika, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Riv potetene i en stor bolle fylt med kaldt vann. Rør rundt til vannet blir overskyet, sil av vannet, og dekk potetene igjen med friskt kaldt vann. Rør igjen for å fjerne overflødig stivelse. Sil av vannet godt, tørk potetene med kjøkkenpapir, og press ut overflødig fuktighet.
  2. 22. Varm opp klarnet smør i en stor non-stick panne på middels varme. Strø de revne potetene i det varme smøret, og krydre med salt, svart pepper, cayennepepper og paprika.
  3. 33. Kok potetene til det dannes en brun skorpe på bunnen, ca. 5 minutter. Fortsett å koke og røre til potetene er godt brunet over hele, ca. 5 minutter til.