
Vinmarinerte druer
Lær hvordan du lager vinmarinerte druer, en deilig og unik dessert perfekt for spesielle anledninger eller som en liten nytelse. Enkel å lage og smaker fantastisk.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 1 750 ml flaske tørr hvitvin (for eksempel Sauvignon Blanc)
- 2. 1/4 kopp pluss 3 spiseskjeer sukker
- 3. 900 gram røde og/eller grønne uten kjerner druer, delt opp i små klaser
- 4. 1 spiseskje revet sitrusskall av sitron
Fremgangsmåte
- 11. Hell vinen i en stor, ikke-aluminiumskål. Tilsett 1/4 kopp sukker og rør til det er oppløst. Legg i druer og skallet; bland forsiktig. Dekk til og la stå i kjøleskapet i minst 3 timer og opptil 1 dag. Bruk en hullsleiv til å overføre druene til en flat skål. Strø druene med de resterende 3 spiseskjeene sukker og server.
- 22. Hell vinen i en stor, ikke-aluminiumskål. Tilsett 1/4 kopp sukker og rør til det er oppløst. Legg i druer og skallet; bland forsiktig. Dekk til og la stå i kjøleskapet i minst 3 timer og opptil 1 dag.
- 33. Bruk en hullsleiv til å overføre druene til en flat skål. Strø druene med de resterende 3 spiseskjeene sukker og server.





