Vinmarinerte druer

Vinmarinerte druer

Lær hvordan du lager vinmarinerte druer, en deilig og unik dessert perfekt for spesielle anledninger eller som en liten nytelse. Enkel å lage og smaker fantastisk.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 1 750 ml flaske tørr hvitvin (for eksempel Sauvignon Blanc)
  • 2. 1/4 kopp pluss 3 spiseskjeer sukker
  • 3. 900 gram røde og/eller grønne uten kjerner druer, delt opp i små klaser
  • 4. 1 spiseskje revet sitrusskall av sitron

Fremgangsmåte

  1. 11. Hell vinen i en stor, ikke-aluminiumskål. Tilsett 1/4 kopp sukker og rør til det er oppløst. Legg i druer og skallet; bland forsiktig. Dekk til og la stå i kjøleskapet i minst 3 timer og opptil 1 dag. Bruk en hullsleiv til å overføre druene til en flat skål. Strø druene med de resterende 3 spiseskjeene sukker og server.
  2. 22. Hell vinen i en stor, ikke-aluminiumskål. Tilsett 1/4 kopp sukker og rør til det er oppløst. Legg i druer og skallet; bland forsiktig. Dekk til og la stå i kjøleskapet i minst 3 timer og opptil 1 dag.
  3. 33. Bruk en hullsleiv til å overføre druene til en flat skål. Strø druene med de resterende 3 spiseskjeene sukker og server.