
Vannkresse- og mangosalat
oppskrift på en lett og frisk vannkress og mango salat, perfekt for sommermåltidet. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 ss vegetableolje
- 2. 1 1/2 ss asiatisk sesamolje
- 3. 1/4 kopp fersk limesaft
- 4. 1 ss asiatisk fiskesaus
- 5. 2 ss sukker
- 6. 2 dråper sterk saus som Tabasco
- 7. Nykvernet hvit pepper etter smak
- 8. 3/4 pund vannløk, grove stilker fjernet (ca. 6 kopper løst pakket)
- 9. 1 3/4 kopper tynne skiver av Napa-kål (fra ett hode)
- 10. 1 (1 til 1 1/2 pund) fast, moden mango, skrelt, kjernet og skåret i 1/2-tommers terninger
- 11. 1/2 kopp grovt revet gulrot
- 12. 1/4 kopp revne ferske korianderblader
- 13. 1/4 kopp revne ferske basilikablad
- 14. 1/4 kopp revne ferske mynteblader
Fremgangsmåte
- 11. Visp sammen alle dressingingrediensene i en liten bolle, og visp deretter inn salt etter smak. Vend forsiktig alle salatingrediensene sammen i en bolle. Tilsett akkurat nok dressing til å dekke, og server umiddelbart.
- 22. Visp sammen alle dressingingrediensene i en liten bolle, og visp deretter inn salt etter smak.
- 33. Vend forsiktig alle salatingrediensene sammen i en bolle. Tilsett akkurat nok dressing til å dekke, og server umiddelbart.