Hello Fresh Mobile Banner
Sjokoladekjeks med store biter

Sjokoladekjeks med store biter

lær hvordan du lager deilige chocolate chunk cookies med denne enkle oppskriften. perfekt som snacks eller dessert for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1. Mellom koking spray, for smøring
  • 2. 1 kopp sukker
  • 3. 3/4 kopp lettbrunt sukker, pakket
  • 4. 1 kopp (2 staver) usaltet smør, kuttet i små terninger, romtemperert
  • 5. 2 1/2 kopper hvetemel
  • 6. 1 teskje natron
  • 7. 1 teskje salt
  • 8. 2 store egg, romtempererte
  • 9. 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 10. 2 kopper bittersøt sjokoladebiter eller chips

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175°C. Spray lett med bakepapir på bakearkene eller bruk bakepapir. I en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpisker, pisk sammen sukker og smør på middels hastighet til det er lyst og glatt, ca. 2 minutter. Mens blandingen piskes, sikt mel, natron og salt i en bolle og sett til side.
  2. 22. Tilsett eggene, ett om gangen, i sukker- og smørblandingen, etterfulgt av vaniljen, og bland til det er godt innarbeidet. Med kjøkkenmaskinen på lav eller med en tresleiv, rør inn de siktede tørre ingrediensene. Skrap ned i bollen etter behov for å få en jevn blanding. Rør inn sjokoladebitene.
  3. 33. Bruk to skjeer til å sette deigen på de forberedte bakearkene, med ca. 5 cm mellomrom. Hvis ønskelig, kan du forsiktig trykke litt flatere på kjeksene før steking.
  4. 44. Stek kjeksene i omganger, og snu på fatene halvveis i steketiden, til de er sprukne på toppen, men fortsatt litt myke, ca. 12–15 minutter. Overfør kjeksene til avkjølingsrist og la dem avkjøle helt.