Hello Fresh Mobile Banner
Hvit bønnesalat med reddik

Hvit bønnesalat med reddik

oppskrift på en frisk og smakfull hvite bønner og reddik salat, perfekt som forrett eller lett måltid på sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 ansjovisfileter på boks i olje, avrent
  • 2. 3/4 kopp ekstra jomfrolivolje
  • 3. 2 spiseskjeer kapers, avrent
  • 4. 2 ½ kopper (pakket) ferske flatbladede persilleblader, delt
  • 5. 1/4 kopp (eller mer) hvitvinseddik
  • 6. Kosher-salt, nykvernet pepper
  • 7. 1 bunt reddiker, trimmet og skåret i tynne båter
  • 8. 2 vårløk, tynne skiver
  • 9. 3 bokser á 15 unser cannellini-bønner (hvite kidneybønner), skyllet
  • 10. 3/4 kopp olivenkurerte svarte oliven, uten stein, delt i fire

Fremgangsmåte

  1. 11. Kjør ansjos, olje, kapers og 1 kopp persille i en blender til en grov puré dannes. Overfør til en stor bolle, bland inn 1/4 kopp eddik, og smak til med salt, pepper og mer eddik, hvis ønskelig. Tilsett reddiker, vårløk, bønner, oliven og resten av 1 1/2 kopp persille i bollen, og vend det forsiktig sammen. FOR-UTTAK: Salaten kan lages 4 timer i forveien. Dekk til og sett i kjøleskapet.
  2. 22. Kjør ansjos, olje, kapers og 1 kopp persille i en blender til en grov puré dannes. Overfør til en stor bolle, bland inn 1/4 kopp eddik, og smak til med salt, pepper og mer eddik, hvis ønskelig.
  3. 33. Tilsett reddiker, vårløk, bønner, oliven og resten av 1 1/2 kopp persille i bollen, og vend det forsiktig sammen.
  4. 44. FOR-UTTAK: Salaten kan lages 4 timer i forveien. Dekk til og sett i kjøleskapet.