Rask biffwok
oppskrift på en rask og enkel biffwok som passer for travle dager. smakfull og næringsrik rett til hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 2. 1 pund storfekjøtt, skåret i 5 cm lange strimler
- 3. 1 ½ kopper ferske broccolibuketter
- 4. 1 rød paprika, skåret i matchstikker
- 5. 2 gulrøtter, tynne skiver
- 6. 1 grønn løk, hakket
- 7. 1 teskje finhakket hvitløk
- 8. 2 spiseskjeer soyasaus
- 9. 2 spiseskjeer sesamfrø, ristet
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp vegetabilsk olje i en stor wok eller stekepanne over middels høy varme; kok og rør storfekjøtt til det er brunt, 3 til 4 minutter. Skyv storfekjøttet til siden av woken, og tilsett brokkoli, paprika, gulrøtter, grønn løk og hvitløk i midten av woken. Kok og rør grønnsakene i 2 minutter. Rør inn storfekjøttet i grønnsakene, og smak til med soyasaus og sesamfrø. Fortsett å koke og røre til grønnsakene er møre, omtrent 2 minutter til.