Rask biffwok

Rask biffwok

oppskrift på en rask og enkel biffwok som passer for travle dager. smakfull og næringsrik rett til hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2. 1 pund storfekjøtt, skåret i 5 cm lange strimler
  • 3. 1 ½ kopper ferske broccolibuketter
  • 4. 1 rød paprika, skåret i matchstikker
  • 5. 2 gulrøtter, tynne skiver
  • 6. 1 grønn løk, hakket
  • 7. 1 teskje finhakket hvitløk
  • 8. 2 spiseskjeer soyasaus
  • 9. 2 spiseskjeer sesamfrø, ristet

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp vegetabilsk olje i en stor wok eller stekepanne over middels høy varme; kok og rør storfekjøtt til det er brunt, 3 til 4 minutter. Skyv storfekjøttet til siden av woken, og tilsett brokkoli, paprika, gulrøtter, grønn løk og hvitløk i midten av woken. Kok og rør grønnsakene i 2 minutter. Rør inn storfekjøttet i grønnsakene, og smak til med soyasaus og sesamfrø. Fortsett å koke og røre til grønnsakene er møre, omtrent 2 minutter til.