Hello Fresh Mobile Banner
Døden av sjokolade

Døden av sjokolade

oppskrift på death by chocolate, en ekstremt rik og kremet sjokoladedessert som vil imponere enhver sjokoladeelsker. enkel å lage og perfekt for spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (18,25 unser) pakke tysk sjokoladekakeblanding
  • 2. 1 1/4 kopper vann
  • 3. 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 4. 3 egg
  • 5. 1 (3,9 unser) pakke instant sjokoladepuddingblanding
  • 6. 1 2/3 kopper melk
  • 7. 3/4 kopp sterk brygget kaffe
  • 8. 1 (12 unser) beholder med tint, pisket krem
  • 9. 6 (1,4 unser) sjokoladebelagte toffee-stenger, frosne og knust

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør og mel en 23x33 cm (9x13 tommer) form.
  2. 22. Bland kakerøren etter pakkens anvisninger, og tilsett vann, olje og egg som det står i instruksjonene. Fordel røren i den forberedte formen og stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne kommer ut ren, ca. 30 minutter. La den avkjøle og smuldre den opp. Lag pudding etter pakkens anvisninger, med melk.
  3. 33. I en stor trifle- eller annen glassserveringsskål, legg halvparten av den smuldrede kaken. Hell halvparten av kaffen over kaken, og fordel halvparten av puddingen over. Topp med halvparten av den piskede kremen, og dryss over halvparten av de smuldrede godteribarene. Gjenta lagene i samme rekkefølge. Sett i kjøleskapet til servering.