Hjertesalat med palmeskudd, rødbeter og blåmuggost

Hjertesalat med palmeskudd, rødbeter og blåmuggost

oppskrift på en frisk og smakfull salat med hjerter av palme, rødbeter og blåmuggost. enkel å lage og perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 kopper (pakket) blandede babylettiker
  • 2. 1/2 av en 14- til 15-unse boks med palmekjerner, drenert, hver kuttet i 1/2-tommers tykke skiver
  • 3. 1/2 stor rød paprika, delt i to på langs, tynne skiver på tvers
  • 4. 1 kopp cherrytomater, delt i to
  • 5. 8 hermetiske sylteagurøtter, delt i to
  • 6. 3/4 kopp smuldret blåmuggost (ca. 85 gram)
  • 7. 2 grønne løk, hakket
  • 8. 1/2 kopp (ca.) balsamico-dressing på flaske

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland alle ingrediensene unntatt dressingen i en stor bolle; vend godt for å blande. Tilsett ½ kopp dressing (eller mer); vend igjen for å dekke alt godt.
  2. 22. Bland alle ingrediensene unntatt dressingen i en stor bolle; vend godt for å blande. Tilsett ½ kopp dressing (eller mer); vend igjen for å dekke alt godt.