Hjertesalat med palmeskudd, rødbeter og blåmuggost
oppskrift på en frisk og smakfull salat med hjerter av palme, rødbeter og blåmuggost. enkel å lage og perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 kopper (pakket) blandede babylettiker
- 2. 1/2 av en 14- til 15-unse boks med palmekjerner, drenert, hver kuttet i 1/2-tommers tykke skiver
- 3. 1/2 stor rød paprika, delt i to på langs, tynne skiver på tvers
- 4. 1 kopp cherrytomater, delt i to
- 5. 8 hermetiske sylteagurøtter, delt i to
- 6. 3/4 kopp smuldret blåmuggost (ca. 85 gram)
- 7. 2 grønne løk, hakket
- 8. 1/2 kopp (ca.) balsamico-dressing på flaske
Fremgangsmåte
- 11. Bland alle ingrediensene unntatt dressingen i en stor bolle; vend godt for å blande. Tilsett ½ kopp dressing (eller mer); vend igjen for å dekke alt godt.
- 22. Bland alle ingrediensene unntatt dressingen i en stor bolle; vend godt for å blande. Tilsett ½ kopp dressing (eller mer); vend igjen for å dekke alt godt.