Syrlig og krydret kålssalat

Syrlig og krydret kålssalat

Lær hvordan du lager en deilig hot-and-sour kål salat med en perfekt balanse av syre og varme. Enkel oppskrift for en frisk forrett eller siderett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund Napa-kål (halv hode), tynnhakket
  • 2. 1 vårløk, tynnhakket
  • 3. 1/4 kopp krydret riseddik
  • 4. 1 spiseskje finhakket fersk ingefær, skrelt
  • 5. 1 teskje sukker
  • 6. 1/2 til 3/4 teskje tørkede rød pepperflak

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg kål og vårløk i en stor bolle. Kok opp eddik, ingefær, sukker og rød pepperflak (etter smak) i en liten kjele over middels varme, og rør til sukkeret er oppløst. Hell den varme dressingen over kålen og vend godt sammen.
  2. 22. Legg kål og vårløk i en stor bolle.
  3. 33. Kok opp eddik, ingefær, sukker og rød pepperflak (etter smak) i en liten kjele over middels varme, og rør til sukkeret er oppløst. Hell den varme dressingen over kålen og vend godt sammen.