Hello Fresh Mobile Banner
Ristet mais- og edamamesalat

Ristet mais- og edamamesalat

oppskrift på en deilig og sunn salat med ristede mais og edamame. perfekt som forrett eller lett lunsj, rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 øre fersk mais, uten skjell, eller 1 1/4 kopper kokte maiskjerner
  • 2. 1/2 kopp shellet edamame
  • 3. 1/4 kopp hakket rød løk
  • 4. 1/4 kopp småternet rød paprika
  • 5. 1 spiseskje finhakket frisk koriander
  • 6. 1 spiseskje lett majones
  • 7. 1 spiseskje sitronsaft
  • 8. 1 1/2 teskje finhakket eller revet ingefær
  • 9. 1/8 teskje salt
  • 10. 1/8 teskje nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Bløtlegg fersk mais i kaldt vann i omtrent 30 minutter. Varm opp grillen på høy varme. Grill maisen i skallet, i 10 til 15 minutter, og snu den én gang. La den avkjøle. Fjern skallet. Kutt maisen av kolben og legg den i en bolle; bland med de resterende ingrediensene. Dekk til og sett i kjøleskapet til den skal serveres.
  2. 22. Bløtlegg fersk mais i kaldt vann i omtrent 30 minutter. Varm opp grillen på høy varme. Grill maisen i skallet, i 10 til 15 minutter, og snu den én gang. La den avkjøle. Fjern skallet. Kutt maisen av kolben og legg den i en bolle; bland med de resterende ingrediensene. Dekk til og sett i kjøleskapet til den skal serveres.