
Sitronpotetsalat
oppskrift på en frisk og sitruspreget potetsalat, perfekt for sommeren. enkel å lage og smakfull. prøv vår lemony potato salad i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 pund små kokte poteter
- 1 kopp hakket selleri (ca. 4 stilker)
- 1/2 kopp majones
- 1/4 kopp finhakket gressløk
- 1 teskje revet sitronskall
- 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
- 1 teskje sukker
Fremgangsmåte
- 1Kok potetene i vann i en stor kjele, og krydre godt med salt. Kok opp, og la småkoke til de er møre, ca. 12 til 20 minutter. Mens potetene koker, rør sammen selleri, majones, gressløk, sitronskall og -juice, sukker, 1 teskje salt og 3/4 teskje pepper i en stor bolle. Sil av vannet fra potetene og avkjøl dem helt, før de deles i to eller fire. Vend potetene inn i dressingen og vend godt slik at de blir dekket.
- 2Kok potetene i vann i en stor kjele, og krydre godt med salt. Kok opp, og la småkoke til de er møre, ca. 12 til 20 minutter.
- 3Mens potetene koker, rør sammen selleri, majones, gressløk, sitronskall og -juice, sukker, 1 teskje salt og 3/4 teskje pepper i en stor bolle.
- 4Sil av vannet fra potetene og avkjøl dem helt, før de deles i to eller fire. Vend potetene inn i dressingen og vend godt slik at de blir dekket.
- 5Hva man kan drikke: Artezin Mendocino Zinfandel '07 eller Château de Chamirey Mercurey Rouge '07
- 6Artezin Mendocino Zinfandel '07 eller Château de Chamirey Mercurey Rouge '07




