Stekt squash

Stekt squash

lær hvordan du lager sautéed zucchini med denne enkle oppskriften. perfekt som tilbehør eller lett måltid. rask, sunn og velsmakende.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 middels zucchini
  • 2 spiseskjeer ristet sesamolje
  • kosher-salt
  • nykvernet svart pepper
  • gochugaru (grovt koreansk rød pepperpulver)

Fremgangsmåte

  1. 1Kutt en middels stor zucchini i matchstikklignende biter. Varm opp 2 spiseskjeer ristet sesamolje i en stor stekepanne, helst non-stick, på middels varme. Tilsett zucchini; kok under omrøring av og til, til den akkurat er mør, ca. 3-4 minutter. Krydre med kosher-salt, nykvernet svart pepper og gochugaru (grovt koreansk rød pepperpulver).
  2. 2Kutt en middels stor zucchini i matchstikklignende biter. Varm opp 2 spiseskjeer ristet sesamolje i en stor stekepanne, helst non-stick, på middels varme. Tilsett zucchini; kok under omrøring av og til, til den akkurat er mør, ca. 3-4 minutter. Krydre med kosher-salt, nykvernet svart pepper og gochugaru (grovt koreansk rød pepperpulver).