Pekan- og geitostkuler
oppskrift på pean- og geitostkuler, perfekte som forrett eller snacks. enkle å lage, med rike smaker av nøtter og kremet ost.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp pecannøtter (1/4 pund)
- 2. 1 spiseskje usaltet smør, smeltet
- 3. 1/2 teskje sukker
- 4. 1 (11-ounce) rull myk geitost
- 5. 1 teskje finhakket rosmarin
- 6. 1 teskje korianderfrø, knust med siden av en stor kniv, deretter hakket
- 7. Omtrent 50 til 60 store flate bladpersilleblader
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200°C med risten i øvre tredjedel. Bland pecannøtter med smør, sukker og 1/2 teskje salt, og rist dem i en stekeplate med fire sider til de er duftende og en nyanse mørkere, ca. 8–10 minutter. Overfør til en tallerken og avkjøl helt. Kjør pecannøttene i en food processor til de er finhakket, og overfør dem til en bred, lav skål. Rør sammen geitost, rosmarin, koriander og 1/2 teskje pepper til det er godt blandet. Form teskjeer av osteblandingen til små kuler mellom håndflatene, og rull dem i pecannøttene for å dekke, og rull dem raskt mellom håndflatene igjen. Overfør til en tallerken. Legg et persilleblad under hver ostekule og tre en liten trepinne gjennom hver.