Krydret godfølelses kyllingsuppe

Krydret godfølelses kyllingsuppe

oppskrift på en spicy feel-good kyllingsuppe som varmer sjelen. enkel å lage og perfekt for kalde dager. prøv denne smakfulle retten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Spicy Kyllingkraft
  • 1 (900 gram) kabocha gresskar
  • 4 kopper tynne skiver av blandede kåltyper (som bok choy, Napa og savoy)
  • 4 kopper kokt kylling (se Spicy Kyllingkraft)
  • Kosher-salt, nykvernet pepper
  • 1 jalapeño, tynne skiver
  • Basilikumblader, korianderblader med tynne stilker og chiliolje (til servering)
  • 1 (5 cm) stykke ingefær, skrelt og finrevet
  • 3 lime, delt i båter

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp kraften i en stor gryte over middels varme.
  2. 2I mellomtiden, kutt squashen i 4 båter og fjern frøene.
  3. 3Del hver båt i 4 biter.
  4. 4Tilsett squashen i kraften og la det småkoke til det er mørt, ca. 8–10 minutter.
  5. 5Tilsett kål og kokt kylling, og la det koke til det er gjennomvarmt, ca. 4 minutter.
  6. 6Krydre med salt og pepper.
  7. 7Fordel suppen i skåler.
  8. 8Topp med jalapeño, litt basilikum og koriander; drypp over chiliolje og avslutt med en klype ingefær.
  9. 9Server med limebåter for å presse over.
  10. 10Varm opp kraften i en stor gryte over middels varme.
  11. 11I mellomtiden, kutt squashen i 4 båter og fjern frøene.
  12. 12Del hver båt i 4 biter.
  13. 13Tilsett squashen i kraften og la det småkoke til det er mørt, ca. 8–10 minutter.
  14. 14Tilsett kål og kokt kylling, og la det koke til det er gjennomvarmt, ca. 4 minutter.
  15. 15Krydre med salt og pepper.
  16. 16Fordel suppen i skåler.
  17. 17Topp med jalapeño, litt basilikum og koriander; drypp over chiliolje og avslutt med en klype ingefær.
  18. 18Server med limebåter for å presse over.
  19. 19Forberedelsesklar suppe (uten toppings) kan lages 3 dager i forveien.
  20. 20La den avkjøle, dekk til og oppbevar i kjøleskapet.
  21. 21Suppen (uten toppings) kan lages 3 dager i forveien.
  22. 22La den avkjøle, dekk til og oppbevar i kjøleskapet.