
Krydret godfølelses kyllingsuppe
oppskrift på en spicy feel-good kyllingsuppe som varmer sjelen. enkel å lage og perfekt for kalde dager. prøv denne smakfulle retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- Spicy Kyllingkraft
- 1 (900 gram) kabocha gresskar
- 4 kopper tynne skiver av blandede kåltyper (som bok choy, Napa og savoy)
- 4 kopper kokt kylling (se Spicy Kyllingkraft)
- Kosher-salt, nykvernet pepper
- 1 jalapeño, tynne skiver
- Basilikumblader, korianderblader med tynne stilker og chiliolje (til servering)
- 1 (5 cm) stykke ingefær, skrelt og finrevet
- 3 lime, delt i båter
Fremgangsmåte
- 1Varm opp kraften i en stor gryte over middels varme.
- 2I mellomtiden, kutt squashen i 4 båter og fjern frøene.
- 3Del hver båt i 4 biter.
- 4Tilsett squashen i kraften og la det småkoke til det er mørt, ca. 8–10 minutter.
- 5Tilsett kål og kokt kylling, og la det koke til det er gjennomvarmt, ca. 4 minutter.
- 6Krydre med salt og pepper.
- 7Fordel suppen i skåler.
- 8Topp med jalapeño, litt basilikum og koriander; drypp over chiliolje og avslutt med en klype ingefær.
- 9Server med limebåter for å presse over.
- 10Varm opp kraften i en stor gryte over middels varme.
- 11I mellomtiden, kutt squashen i 4 båter og fjern frøene.
- 12Del hver båt i 4 biter.
- 13Tilsett squashen i kraften og la det småkoke til det er mørt, ca. 8–10 minutter.
- 14Tilsett kål og kokt kylling, og la det koke til det er gjennomvarmt, ca. 4 minutter.
- 15Krydre med salt og pepper.
- 16Fordel suppen i skåler.
- 17Topp med jalapeño, litt basilikum og koriander; drypp over chiliolje og avslutt med en klype ingefær.
- 18Server med limebåter for å presse over.
- 19Forberedelsesklar suppe (uten toppings) kan lages 3 dager i forveien.
- 20La den avkjøle, dekk til og oppbevar i kjøleskapet.
- 21Suppen (uten toppings) kan lages 3 dager i forveien.
- 22La den avkjøle, dekk til og oppbevar i kjøleskapet.