Squash i myntvinaigrette

Squash i myntvinaigrette

oppskrift på zucchini i mint vinaigrette, perfekt som en lett forrett eller sommerrett. smakfull, enkel å lage og frisk.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 teskje sukker
  • 2. 1/2 teskje salt
  • 3. 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 4. 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 5. 2 zucchini, hver skåret i 1/4-tommers skiver
  • 6. 3 spiseskjeer hakkede ferske mynteblader

Fremgangsmåte

  1. 11. I en liten bolle visper du sammen sukkeret, saltet, sitronsaften og oljen. Overfør vinaigretten til en stekepanne, kok den opp, og tilsett squashen, rør om slik at den blir dekket av dressingen. La squashen småkoke i 3 minutter, eller til den er sprøtt mør, rør inn mynten, og la squashen avkjøle i dressingen. Server squashen ved romtemperatur.
  2. 22. I en liten bolle visper du sammen sukkeret, saltet, sitronsaften og oljen. Overfør vinaigretten til en stekepanne, kok den opp, og tilsett squashen, rør om slik at den blir dekket av dressingen. La squashen småkoke i 3 minutter, eller til den er sprøtt mør, rør inn mynten, og la squashen avkjøle i dressingen. Server squashen ved romtemperatur.