Hello Fresh Mobile Banner
Maiskaker med parmesanost

Maiskaker med parmesanost

Lær hvordan du lager deilige corn cakes med parmesanost. En perfekt oppskrift for en smakfull forrett eller frokost.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1/2 kopp gult maismel
  • 1/2 kopp hvetemel
  • 1/2 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 1/8 teskje malt svart pepper
  • 1/4 kopp (pakket) revet Parmesanost
  • 1 kopp lettmelk med 2 % fett
  • 2 store egg
  • 1 kopp frosne gule maiskjerner, tint og avrent
  • 1/2 kopp hakket grønn løk
  • Non-stick vegetabilsk oljespray

Fremgangsmåte

  1. 1Pisk gul maismel, mel, bakepulver, salt og svart pepper i en stor bolle for å blande det. Rør inn revet Parmesanost. Pisk kulturmelk og egg i en middels stor bolle til det er godt blandet. Rør inn tint gul mais og hakket grønn løk. Tilsett kulturmelkblandingen i maismelblandingen og pisk akkurat til det er blandet. Spray en stor non-stick stekepanne med vegetabilsk oljespray; varm opp på middels varme. Arbeid i porsjoner og fjern pannen fra varmen og spray med oljespray før hver porsjon. Hell røren i pannen med en knapp kvart kopp av gangen. Stek til maiskakene er gyldne og brune, ca. 1 1/2 minutt på hver side. Server maiskakene varme.
  2. 2Pisk gul maismel, mel, bakepulver, salt og svart pepper i en stor bolle for å blande det. Rør inn revet Parmesanost. Pisk kulturmelk og egg i en middels stor bolle til det er godt blandet. Rør inn tint gul mais og hakket grønn løk. Tilsett kulturmelkblandingen i maismelblandingen og pisk akkurat til det er blandet.
  3. 3Spray en stor non-stick stekepanne med vegetabilsk oljespray; varm opp på middels varme. Arbeid i porsjoner og fjern pannen fra varmen og spray med oljespray før hver porsjon. Hell røren i pannen med en knapp kvart kopp av gangen. Stek til maiskakene er gyldne og brune, ca. 1 1/2 minutt på hver side. Server maiskakene varme.