Svinekotletter med ingefær-sojaglaze

Svinekotletter med ingefær-sojaglaze

en smakfull oppskrift på svinekam med ingefær-søt soyaglasur, perfekt for en rask og enkel hovedrett. ideell for hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hermetisk lavsalt kyllingbuljong
  • 2. 2 spiseskjeer tørr hvitvin
  • 3. 2 spiseskjeer soyasaus
  • 4. 1 spiseskje sukker
  • 5. 2 teskjeer finhakket fersk ingefær
  • 6. 1 teskje finhakket hvitløk
  • 7. 4 skiver 3/4 tomme tykke uten ben svinefiletsteiker
  • 8. 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 9. 2 grønne løk, hakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland kyllingkraft, vin, soyasaus, sukker, ingefær og hvitløk i en grunn glassform; visp for å blande. Tilsett svinekjøttet og vend det slik at det dekkes av marinaden. Sett i kjøleskapet i minst 30 minutter og opptil 3 timer. Varm opp olje i en stor, tung stekepanne over middels høy varme. Sil av svinekjøttet og sett til side marinaden. Tilsett svinekjøttet i pannen og stek til det er gjennomstekt, ca. 5 minutter på hver side. Overfør svinekjøttet til et serveringsfat. Tilsett marinaden og de grønne løkene i samme panne. Kok opp og la det redusere til en glasur, ca. 1 minutt. Skje glasuren over svinekjøttet.
  2. 22. Bland kyllingkraft, vin, soyasaus, sukker, ingefær og hvitløk i en grunn glassform; visp for å blande. Tilsett svinekjøttet og vend det slik at det dekkes av marinaden. Sett i kjøleskapet i minst 30 minutter og opptil 3 timer.
  3. 33. Varm opp olje i en stor, tung stekepanne over middels høy varme. Sil av svinekjøttet og sett til side marinaden. Tilsett svinekjøttet i pannen og stek til det er gjennomstekt, ca. 5 minutter på hver side. Overfør svinekjøttet til et serveringsfat. Tilsett marinaden og de grønne løkene i samme panne. Kok opp og la det redusere til en glasur, ca. 1 minutt. Skje glasuren over svinekjøttet.