Hello Fresh Mobile Banner
Bulgur og grønn linsepilaf

Bulgur og grønn linsepilaf

Lær hvordan du lager en smakfull og næringsrik bulgur og grønn linse pilaf. Perfekt som hovedrett eller som tilbehør, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 5 1/4 kopper vann
  • 2. 3/4 kopp grønne linser (ca. 170 gram)
  • 3. 2 tyrkiske laurbærblader
  • 4. 2 1/4 kopper middels bulgur (knust hvete)
  • 5. 1 1/4 teskjeer salt
  • 6. 1 teskje malt kanel
  • 7. 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 8. 1/4 teskje malt kardemomme
  • 9. 3/4 kopp skivede, ristet mandler
  • 10. 1/3 kopp karamelliserte løk, reservert fra kyllingen

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp de tre første ingrediensene i en stor kjele over middels høy varme. Delvis dekk til kjelen, skru ned varmen til lav, og la det småkoke til linse er nesten møre, ca. 15 minutter. Bland inn bulgur, salt og krydder. Dekk til; la det småkoke til vannet er absorbert, ca. 10 minutter til. Krydre med pepper. Kast laurbærbladene. Server med mandler og de reserverte løkene på toppen.
  2. 22. Kok opp de tre første ingrediensene i en stor kjele over middels høy varme. Delvis dekk til kjelen, skru ned varmen til lav, og la det småkoke til linse er nesten møre, ca. 15 minutter. Bland inn bulgur, salt og krydder. Dekk til; la det småkoke til vannet er absorbert, ca. 10 minutter til. Krydre med pepper. Kast laurbærbladene. Server med mandler og de reserverte løkene på toppen.