Quinoa med asiatiske smaker

Quinoa med asiatiske smaker

oppskrift på quinoa med asiatiske smaker, perfekt for en lett og smakfull hovedrett. rask å lage og full av spennende krydder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje ekstra jomfru olivenolje
  • 2. 1 kopp quinoa
  • 3. 2 kopper kyllingbuljong
  • 4. 2 spiseskjeer soyasaus
  • 5. 1 spiseskje finhakket fersk ingefærrot
  • 6. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 7. 2 grønne løk, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenolje i en kjele over middels varme. Rør inn quinoa og la det riste i 2 til 3 minutter, deretter tilsett kyllingkraft, soyasaus, ingefær og hvitløk. Øk varmen og kok opp. Dekk til og skru ned varmen til lav. La det småkoke til all væsken er absorbert, ca. 25 til 30 minutter. Fluff quinoaen med en gaffel og topp med grønn løk før servering.