Pasta med tomatsaus og krem

Pasta med tomatsaus og krem

En enkel oppskrift på pasta med kremet tomatsaus, perfekt for raske middager. Lær hvordan du lager denne smakfulle retten hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 glass (28 unse) tomatsaus til pasta
  • 2. 1 kopp halvparten og halv
  • 3. 2 fedd hvitløk, presset
  • 4. 1/2 teskje salt
  • 5. 1/4 teskje svart pepper
  • 6. 1/8 teskje malt muskatnøtt
  • 7. 1 spiseskje tørket basilikum
  • 8. 1 pakke (8 unse) angel hair-pasta
  • 9. 1/8 kopp ferskrevet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor kjele blandes pastasaus, fløte, hvitløk, salt, pepper, muskatnøtt og basilikum. La det småkoke på lav varme i 45 til 50 minutter; ikke la det koke opp.
  2. 22. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
  3. 33. Vend pastaen med sausen og parmesanost. Server umiddelbart.