Pekanpai
Lær hvordan du lager en deilig pecan pie med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert til høytider eller når du vil unne deg noe søtt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 1 (9 tommers) ubehandlet paibunn
- 2. 3 egg, pisket
- 3. 1 kopp mørk mais sirup
- 4. 1 kopp hvitt sukker
- 5. 1/4 kopp smeltet smør
- 6. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 7. 1 kopp pekannøtter i halvdeler
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. Pisk sammen egg, maisirup, sukker, smør og vanilje.
- 33. Fordel pecannøtter i bunnen av paibunnen og hell blandingen over.
- 44. Stek i 1 time eller til en kniv satt inn 1 tomme fra kanten kommer ut ren. La avkjøle før du skjærer i den.