Pekanpai

Pekanpai

Lær hvordan du lager en deilig pecan pie med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert til høytider eller når du vil unne deg noe søtt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (9 tommers) ubehandlet paibunn
  • 2. 3 egg, pisket
  • 3. 1 kopp mørk mais sirup
  • 4. 1 kopp hvitt sukker
  • 5. 1/4 kopp smeltet smør
  • 6. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 7. 1 kopp pekannøtter i halvdeler

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. Pisk sammen egg, maisirup, sukker, smør og vanilje.
  3. 33. Fordel pecannøtter i bunnen av paibunnen og hell blandingen over.
  4. 44. Stek i 1 time eller til en kniv satt inn 1 tomme fra kanten kommer ut ren. La avkjøle før du skjærer i den.