Fantastiske krabbeskjell

Fantastiske krabbeskjell

oppdag hvordan du lager deilige krabbeskall med enkle steg. perfekt for en smakfull forrett eller snacks. prøv denne oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 36 jumbo pasta-skall
  • 2. 2 (8 ounces) pakker Neufchatel-ost
  • 3. 1 pund imitasjonskrabbekjøtt
  • 4. 6 ounces kokte små reker
  • 5. 1 løk, finhakket
  • 6. 2 stilker selleri, hakket
  • 7. 1/3 kopp majones
  • 8. 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 9. 1 1/2 teskje salt
  • 10. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 11. 1 teskje sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor kjele med saltet vann, og tilsett pastaskjell; kok til de er al dente. Sil godt av.
  2. 22. I en stor blandebolle, kombiner kremost, krabbe, reker, løk, selleri, majones, sukker, salt, pepper og sitronsaft; bland godt.
  3. 33. Fyll de store pastaskjellene med kremostblandingen. Avkjøl i minst 2 timer før servering.