Fantastiske krabbeskjell
oppdag hvordan du lager deilige krabbeskall med enkle steg. perfekt for en smakfull forrett eller snacks. prøv denne oppskriften i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 36 jumbo pasta-skall
- 2. 2 (8 ounces) pakker Neufchatel-ost
- 3. 1 pund imitasjonskrabbekjøtt
- 4. 6 ounces kokte små reker
- 5. 1 løk, finhakket
- 6. 2 stilker selleri, hakket
- 7. 1/3 kopp majones
- 8. 2 spiseskjeer hvitt sukker
- 9. 1 1/2 teskje salt
- 10. 1/2 teskje malt svart pepper
- 11. 1 teskje sitronsaft
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med saltet vann, og tilsett pastaskjell; kok til de er al dente. Sil godt av.
- 22. I en stor blandebolle, kombiner kremost, krabbe, reker, løk, selleri, majones, sukker, salt, pepper og sitronsaft; bland godt.
- 33. Fyll de store pastaskjellene med kremostblandingen. Avkjøl i minst 2 timer før servering.