Crepes
Lær hvordan du lager perfekte crepes med vår enkle oppskrift. Ideell for frokost, dessert eller snacks. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp hvetemel
- 2. 1 kopp melk
- 3. 1 egg
- 4. 1 klype salt
Fremgangsmåte
- 11. I en middels stor blandebolle visper du sammen mel, melk, egg og salt.
- 22. Varm opp en stor stekepanne eller wok over middels høy varme. Når pannen er varm, tilsett en teskje smør og fordel det lett over hele overflaten av pannen.
- 33. Hell en kvart kopp av røren i pannen, og vipp pannen i en sirkulær bevegelse slik at røren dekker hele overflaten i et jevnt lag.
- 44. Etter to minutter løfter du opp en kant av crepen med en slikkepott for å sjekke om den begynner å bli brun. Når undersiden har fått en fin brunfarge, snur du crepen og steker den andre siden til den også er brun, ca. 2 minutter.
- 55. Gjenta trinn 3 og 4 for å steke de resterende crepene. Server dem varme.