Bønnesalat med kidneybønner

Bønnesalat med kidneybønner

Lær hvordan du lager en deilig og næringsrik kidney bean salad. Perfekt som forrett eller lett måltid, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 egg
  • 2 (15 unse) bokser kidneybønner, drenert
  • 1/2 løk, hakket
  • 1 stilk selleri, hakket
  • 2 spiseskjeer søt sylteagurk relish
  • 1/2 kopp majones
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Legg eggene i en kjele med nok kaldt vann til å dekke. Kok opp. Fjern kjelen fra varmen. Dekk til, og la eggene ligge i det varme vannet i 10 til 12 minutter. Sil av, avkjøl, skrell, og hakk dem.
  2. 2I en bolle blander du de hardkokte eggene, kidneybønner, løk, selleri, relish og majones. Krydre med salt og pepper. La det stå i kjøleskapet minst én time før servering.