
Bønnesalat med kidneybønner
Lær hvordan du lager en deilig og næringsrik kidney bean salad. Perfekt som forrett eller lett måltid, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 egg
- 2 (15 unse) bokser kidneybønner, drenert
- 1/2 løk, hakket
- 1 stilk selleri, hakket
- 2 spiseskjeer søt sylteagurk relish
- 1/2 kopp majones
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Legg eggene i en kjele med nok kaldt vann til å dekke. Kok opp. Fjern kjelen fra varmen. Dekk til, og la eggene ligge i det varme vannet i 10 til 12 minutter. Sil av, avkjøl, skrell, og hakk dem.
- 2I en bolle blander du de hardkokte eggene, kidneybønner, løk, selleri, relish og majones. Krydre med salt og pepper. La det stå i kjøleskapet minst én time før servering.