Taco Salat II
Lær hvordan du lager en deilig taco salad ii med en enkel oppskrift. Perfekt for en rask og smakfull hovedrett til sommeren eller alle årstider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 2. 1 pakke taco-krydderblanding (1,25 unser)
- 3. 1 hode iceberg-salat – skylt, tørket og revet
- 4. 1 løk, hakket
- 5. 1 grønn paprika, hakket
- 6. 3 kopper revet Cheddar-Monterey Jack-osteblanding
- 7. 2 tomater, hakket
- 8. 4 unser knuste tortillachips
- 9. 1/4 kopp fransk dressing
Fremgangsmåte
- 11. Legg hamburgeren i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til den er jevnt brunet, og la den renne av. Bland inn tacokrydderet og følg anvisningene på pakken. Sett til side for å avkjøle.
- 22. I en stor bolle, bland salat, løk, paprika, ost, storfekjøtt, tomater og tortillachips. Tilsett nok dressing til å dekke alt, bland godt og sett i kjøleskapet over natten.