
Salsa Verde
lær hvordan du lager en smakfull salsa verde med friske urter og ingredienser. perfekt som tilbehør eller dipp.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 kopper hakket fersk persille
- 2 kopper ekstra jomfroliv olje
- 1 kopp hakket grønn løk topp
- 3/4 kopp avrent kapers, hakket
- 1/2 kopp fersk sitronsaft
- 3 spiseskjeer finhakket hvitløk
- 1 spiseskje hakket fersk timian
- 1 spiseskje hakket fersk oregano
- 1 1/2 teskje hakket fersk rosmarin
- 1 1/2 teskje hakket fersk salvie
Fremgangsmåte
- 1Bland de første ti ingrediensene og laksesafter i en stor bolle. Krydre med salt og pepper.
- 2Bland de første ti ingrediensene og laksesafter i en stor bolle. Krydre med salt og pepper.