Salsa Verde

Salsa Verde

lær hvordan du lager en smakfull salsa verde med friske urter og ingredienser. perfekt som tilbehør eller dipp.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 kopper hakket fersk persille
  • 2 kopper ekstra jomfroliv olje
  • 1 kopp hakket grønn løk topp
  • 3/4 kopp avrent kapers, hakket
  • 1/2 kopp fersk sitronsaft
  • 3 spiseskjeer finhakket hvitløk
  • 1 spiseskje hakket fersk timian
  • 1 spiseskje hakket fersk oregano
  • 1 1/2 teskje hakket fersk rosmarin
  • 1 1/2 teskje hakket fersk salvie

Fremgangsmåte

  1. 1Bland de første ti ingrediensene og laksesafter i en stor bolle. Krydre med salt og pepper.
  2. 2Bland de første ti ingrediensene og laksesafter i en stor bolle. Krydre med salt og pepper.