Marokkansk gulrot- og eplesalat med koriander

Marokkansk gulrot- og eplesalat med koriander

Oppdag en frisk og smakfull marokkansk gulrot- og eplesalat med koriander. Perfekt som forrett eller sunn snacks, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1, 2 kopper finhakket Cortland-eple
  • 1 kopp revet gulrot
  • 8 grønne oliven, uten stein og grovhakket
  • 1/2 kopp hakket frisk koriander
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 spiseskje ekstra jomfru olivenolje
  • 2 1/2 teskje sitronsaft
  • 1/2 teskje malt spisskummen

Fremgangsmåte

  1. 1Vend ingrediensene i en bolle. Krydre med salt og pepper, og server.
  2. 2Vend ingrediensene i en bolle. Krydre med salt og pepper, og server.