
Marokkansk gulrot- og eplesalat med koriander
Oppdag en frisk og smakfull marokkansk gulrot- og eplesalat med koriander. Perfekt som forrett eller sunn snacks, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1, 2 kopper finhakket Cortland-eple
- 1 kopp revet gulrot
- 8 grønne oliven, uten stein og grovhakket
- 1/2 kopp hakket frisk koriander
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 spiseskje ekstra jomfru olivenolje
- 2 1/2 teskje sitronsaft
- 1/2 teskje malt spisskummen
Fremgangsmåte
- 1Vend ingrediensene i en bolle. Krydre med salt og pepper, og server.
- 2Vend ingrediensene i en bolle. Krydre med salt og pepper, og server.