
Spinat- og cannellini-bønne-dip
oppskrift på en kremet spinat og cannellini bønne dip, perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av næring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 2. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 3. 2 poser babyspinat (à 6 unser)
- 4. 1 boks (15 unser) cannellinibønner, avrent og skylt
- 5. 1 spiseskje fersk sitronsaft
- 6. 1 spiseskje balsamicoeddik
- 7. 1 teskje kosher-salt
- 8. 1/4 teskje nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp 1 spiseskje av oljen i en stor non-stick panne på middels varme. Tilsett hvitløk og stek til den er duftende, ca. 1 minutt. Tilsett halvparten av spinaten og la den koke i 2 minutter til den faller sammen. Gjenta med resten av spinaten. La blandingen avkjøle i noen minutter.
- 22. Ha den resterende olivenoljen, spinatblandingen, cannelloni-bønner, sitronsaft, balsamicoeddik, salt og pepper i en food processor.
- 33. Kjør til blandingen er jevn og glatt. Overfør til en liten serveringsskål. Server med endive, crostini eller pitachips.