Urteert erte "saus"

Urteert erte "saus"

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull herbed pea sauce. Perfekt til forretter, vegetarretter eller som tilbehør. Rask og lett å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper blancherte, ferske erter
  • En stor håndfull skivede vårløk
  • 3/4 kopp smør
  • En stor klype sitronskall
  • Hakket persille
  • Skivede gressløk
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Kok 2 kopper blancherte, ferske erter og en stor håndfull skivede vårløk med 3/4 kopp smør over middels varme til vårløken er myk. Rør inn en stor klype sitrusskall (sitronzest), litt hakket persille og skivede gressløk; smak til med salt og pepper.
  2. 2Kok 2 kopper blancherte, ferske erter og en stor håndfull skivede vårløk med 3/4 kopp smør over middels varme til vårløken er myk. Rør inn en stor klype sitrusskall (sitronzest), litt hakket persille og skivede gressløk; smak til med salt og pepper.