
Urteert erte "saus"
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull herbed pea sauce. Perfekt til forretter, vegetarretter eller som tilbehør. Rask og lett å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper blancherte, ferske erter
- En stor håndfull skivede vårløk
- 3/4 kopp smør
- En stor klype sitronskall
- Hakket persille
- Skivede gressløk
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Kok 2 kopper blancherte, ferske erter og en stor håndfull skivede vårløk med 3/4 kopp smør over middels varme til vårløken er myk. Rør inn en stor klype sitrusskall (sitronzest), litt hakket persille og skivede gressløk; smak til med salt og pepper.
- 2Kok 2 kopper blancherte, ferske erter og en stor håndfull skivede vårløk med 3/4 kopp smør over middels varme til vårløken er myk. Rør inn en stor klype sitrusskall (sitronzest), litt hakket persille og skivede gressløk; smak til med salt og pepper.