To-Bean Salat med balsamico-vinaigrette
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull to-Bean salat med balsamico vinaigrette. Perfekt som forrett eller lett måltid for sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 boks på 14 til 16 unser kikerter (garbanzo beans), skylt og avrent
- 1 boks på 14 til 16 unser svarte bønner, skylt og avrent
- 2/3 kopp hakket rød løk
- 1/4 kopp hakket fersk persille
- 3 spiseskjeer olivenolje
- 2 spiseskjeer balsamicoeddik eller rødvinseddik
- 3 hvitløksfedd, finhakket
Fremgangsmåte
- 1Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Vend godt for å blande. Smak til salaten med salt og pepper. (Kan forberedes én dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet. La den stå i romtemperatur i 30 minutter før servering.)
- 2Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Vend godt for å blande. Smak til salaten med salt og pepper. (Kan forberedes én dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet. La den stå i romtemperatur i 30 minutter før servering.)