To-Bean Salat med balsamico-vinaigrette

To-Bean Salat med balsamico-vinaigrette

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull to-Bean salat med balsamico vinaigrette. Perfekt som forrett eller lett måltid for sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 boks på 14 til 16 unser kikerter (garbanzo beans), skylt og avrent
  • 1 boks på 14 til 16 unser svarte bønner, skylt og avrent
  • 2/3 kopp hakket rød løk
  • 1/4 kopp hakket fersk persille
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 2 spiseskjeer balsamicoeddik eller rødvinseddik
  • 3 hvitløksfedd, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Vend godt for å blande. Smak til salaten med salt og pepper. (Kan forberedes én dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet. La den stå i romtemperatur i 30 minutter før servering.)
  2. 2Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Vend godt for å blande. Smak til salaten med salt og pepper. (Kan forberedes én dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet. La den stå i romtemperatur i 30 minutter før servering.)