
Kokos- og dadelboller med nøtter
Lær hvordan du lager deilige kokos- og dadelnøkleboller med bare noen enkle ingredienser. Perfekt sunn snacks for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 20
dessert
Ingredienser
- 1/2 kopp grahamkjeks-smuler
- 1/2 pund (omtrent 1 1/2 kopper) utpulpede tørkede dadler
- 1 1/4 kopper søtet, ristet og avkjølt kokosflak
- 1/4 kopp honning
- 1/2 kopp valnøtter, finhakket
Fremgangsmåte
- 1Kjør i en foodprocessor sammen knuste grahamkjeks, dadlene, 1/2 kopp kokos og honning til blandingen akkurat er godt blandet. Tilsett valnøttene og kjør blandingen til den former seg til en ball. Ha den resterende 3/4 koppen kokos klar i en lav skål. Form dadelblandingen til valnøttstørrelse baller, og rull dem i kokos, og trykk lett på kokosmassen for at den skal feste seg.
- 2Kjør i en foodprocessor sammen knuste grahamkjeks, dadlene, 1/2 kopp kokos og honning til blandingen akkurat er godt blandet. Tilsett valnøttene og kjør blandingen til den former seg til en ball. Ha den resterende 3/4 koppen kokos klar i en lav skål. Form dadelblandingen til valnøttstørrelse baller, og rull dem i kokos, og trykk lett på kokosmassen for at den skal feste seg.