Stekte reddiker

Stekte reddiker

Lær hvordan du lager deilige sauteed radishes med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør til middagen. Rask, sunn og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 buntinger reddiker med bladene på (2 lb)
  • 2. 2 1/2 spiseskjeer usaltet smør
  • 3. 1 teskje salt (helst havsalt)
  • 4. 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 5. 3 spiseskjeer hakket frisk gressløk

Fremgangsmåte

  1. 11. Kutt grønnfargen fra reddikene og hakk den grovt. Trim reddikene og kutt dem på langs i 1/2-tommers båter. Varm opp 1 1/2 spiseskje smør i en 12-tommers tung stekepanne over moderat høy varme til skummet legger seg, deretter sautér reddikbåtene med salt, mens du rører, til de er sprø-møre, omtrent 12 minutter. Overfør dem til et fat og hold dem varme, løst dekket. Sautér hvitløk i den gjenværende spiseskjeen med smør i pannen over moderat høy varme, mens du rører, til den er duftende, omtrent 30 sekunder. Tilsett grønnfargen og sautér, mens du rører, til den faller sammen, omtrent 1 minutt. Returner reddikbåtene til pannen og rør inn gressløk.