
Fiskefileter med maisgrynsmelkrust
Lær hvordan du lager deilige fiskefileter med maismelkruste. Perfekt for en rask og smakfull hovedrett. Enkel oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp maisenna
- 1 ss allsidig mel
- 1 ts paprika
- 1/2 ts chiliflak
- 2 eggehviter, lett pisket
- 4 fiskefileter (for eksempel sole eller flundre, ca. 140 g hver)
- 2 ts maisolje
- Sitronbåter
Fremgangsmåte
- 1Bland de fire første ingrediensene i en flat bolle. Ha eggehvitene i en annen flat bolle. Dypp hver fiskefilet i maismelblandingen, deretter i eggehvitene, og så igjen i maismelblandingen. Legg filetene på en tallerken; dekk med plastfolie og sett i kjøleskapet i 10 minutter. Varm opp olje i en stor non-stick stekepanne. Legg i filetene og kok over middels høy varme i 2 til 3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper etter smak. Server med sitronbåter.
- 2Bland de fire første ingrediensene i en flat bolle. Ha eggehvitene i en annen flat bolle. Dypp hver fiskefilet i maismelblandingen, deretter i eggehvitene, og så igjen i maismelblandingen. Legg filetene på en tallerken; dekk med plastfolie og sett i kjøleskapet i 10 minutter. Varm opp olje i en stor non-stick stekepanne. Legg i filetene og kok over middels høy varme i 2 til 3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper etter smak. Server med sitronbåter.





