
Kalkunskiver Milanese
Lær hvordan du lager saftige turkey cutlets milanese med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og smakfull hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 pund kalkunskiver (ca. 0,6 kg), ca. 1/4 tomme tykke
- Allsidig mel krydret med salt og pepper, til å vende kjøttet i
- 4 store egg
- 1 1/2 kopper finhakkede ferske brødsmuler
- 1 1/2 kopper finrevet Parmesanost
- 1/4 kopp olivenolje
Fremgangsmåte
- 1Pat kalkunskivene tørre og fordel krydret mel på en tallerken.
- 2I en liten, grunn skål, visp lett eggene, og i en annen liten, grunn skål, bland sammen brødsmuler og Parmesan.
- 3Dypp skivene i melet, rist av overflødig, og dypp i egget, la overflødig renne av. Dekk skivene med brødsmuleblandingen og legg dem på en bakepapirkledd brett. Kjøl ned skivene i 15 minutter.
- 4I en 30 cm non-stick stekepanne, varm opp oljen over moderat høy varme til den er varm, men ikke røykende. Stek skivene i 1 1/2 til 2 minutter på hver side, eller til de er gylne og akkurat gjennomstekte. Ta pannen av varmen.
- 5Overfør skivene med en hullsleiv til papirhåndklær for å renne av, og legg dem på tallerkener. Server med sitronbåter.


