Kalkunskiver Milanese

Kalkunskiver Milanese

Lær hvordan du lager saftige turkey cutlets milanese med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og smakfull hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund kalkunskiver (ca. 0,6 kg), ca. 1/4 tomme tykke
  • Allsidig mel krydret med salt og pepper, til å vende kjøttet i
  • 4 store egg
  • 1 1/2 kopper finhakkede ferske brødsmuler
  • 1 1/2 kopper finrevet Parmesanost
  • 1/4 kopp olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Pat kalkunskivene tørre og fordel krydret mel på en tallerken.
  2. 2I en liten, grunn skål, visp lett eggene, og i en annen liten, grunn skål, bland sammen brødsmuler og Parmesan.
  3. 3Dypp skivene i melet, rist av overflødig, og dypp i egget, la overflødig renne av. Dekk skivene med brødsmuleblandingen og legg dem på en bakepapirkledd brett. Kjøl ned skivene i 15 minutter.
  4. 4I en 30 cm non-stick stekepanne, varm opp oljen over moderat høy varme til den er varm, men ikke røykende. Stek skivene i 1 1/2 til 2 minutter på hver side, eller til de er gylne og akkurat gjennomstekte. Ta pannen av varmen.
  5. 5Overfør skivene med en hullsleiv til papirhåndklær for å renne av, og legg dem på tallerkener. Server med sitronbåter.