Pølse- og soppdutch baby

Pølse- og soppdutch baby

oppskrift på sausage-and-mushroom dutch baby - en deilig og enkel rett perfekt for frokost eller brunch. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 3 store egg
  • 2. 1/2 kopp helmelk
  • 3. 1/2 kopp hvetemel
  • 4. 3 spiseskjeer usaltet smør, smeltet
  • 5. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 6. 1/2 pund frokostpølse, uten skinn og kjøttet smuldret
  • 7. 1/2 pund hvite sopp, stilker fjernet og hatter kuttet i 1/2-tommers biter
  • 8. 2 spiseskjeer hakket fersk flatbladpersille
  • 9. 1 spiseskje hakket sjalottløk
  • 10. 1 kopp revet Gruyère- eller sveitsisk ost
  • 11. Grønn salat med dressing, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser et ovnrack i midten av ovnen, og forvarm til 220 grader Celsius. Visp eggene, melken, melet, 2 spiseskjeer av det smeltede smøret, 1/2 teskje salt og noen kverner pepper i en bolle eller målekopp til det er glatt (noen klumper er greit); dekk røren til og sett den i kjøleskapet til den skal brukes.
  2. 2Kok pølsen i en stor non-stick stekepanne over middels høy varme, og del opp eventuelle store biter med bakkanten av en tresleiv, til den er brunet og gjennomstekt, ca. 5 minutter; overfør til en liten bolle og sett til side.
  3. 3Skru ned varmen til middels, og tilsett den resterende spiseskjeen smør i pannen. Når smøret begynner å boble, tilsett sopp, persille, sjalottløk og litt salt og pepper. Kok, rør av og til, til soppen er lett brunet og myk, ca. 5 minutter.
  4. 4Rør inn pølsen.
  5. 5Sett pannen i ovnen for å varme opp sopp- og pølsblandingen gjennom, i 2 minutter.
  6. 6Strø jevnt over Gruyère-osten, og hell forsiktig røren i pannen (pass på at pølse og sopp er jevnt fordelt over bunnen).
  7. 7Stek til den er gyllenbrun og puffet, 20 til 22 minutter.
  8. 8Server umiddelbart med salat.