
Kanelpærefylt fransk toast
oppskriften på kanelpære fylt fransk toast er perfekt for en søt frokost eller brunch. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 teskje rapsolje
- 1 teskje smør
- 1 ½ kopper (1/4-tommers terninger) faste pærer
- 1 teskje malt kanel, delt
- 2 spiseskjeer lett kremost
- 4 skiver fullkornsbrød (1 ½ tommer tykke)
- 2 eggehviter
- 1 helt egg
- Smørsmakt non-stick stekespray
Fremgangsmåte
- 1Varm opp rapsolje og smør i en non-stick stekepanne på 25 cm. Når skummet fra smøret har lagt seg, tilsett pærene og 1/2 teskje kanel. Kok pærene til de er lett varme, ca. 1 1/2 minutt. Fjern fra varmen og tilsett kremost; rør til kremosten er smeltet. Ta av fra pannen for å stoppe kokeprosessen og overfør til en bolle.
- 2Legg brød på et skjærebrett og lag et 5 cm langt snitt inn i siden for å lage en lomme inni brødet. Pass på å ikke stikke hull i den andre siden av brødet. Gjenta for hver skive. Fyll hver lomme med 2 ss av pærefyllet og sett til side.
- 3Bland eggehvite, hele egg og resten av 1/2 teskje kanel; visp sammen. Overfør eggeblandingen til en lav, 15 cm bred tallerken.
- 4Varm opp en non-stick takkeplate på middels varme i 1 minutt. Spray lett med matlagingsspray.
- 5Dypp en fylt fransk toast forsiktig i eggeblandingen på begge sider, og dypp deretter kantene. Legg toasten på takkeplaten og stek i 1 1/2 minutt. Snu og stek i ytterligere 1 1/2 minutt på den andre siden. Mens hver toast stekes på første side, gjenta dyppingen med neste. Når toasten er gyllenbrun, fjern fra varmen. (Du kan holde toasten varm i ovn på lav temperatur mens du lager resten.) Server med lønnesirup, hvis ønskelig.