Hello Fresh Mobile Banner
Jordbær- og bananbrødpudding

Jordbær- og bananbrødpudding

oppskriften på jordbær og banan brød pudding er perfekt for en søt dessert. enkel å lage, med friske bær og moden banan. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • Non-stick grønnsaksspray til matlaging
  • 15 unser frosne, søtede skivede jordbær (ca. 2 kopper), tint og avrent, sirupen reservert
  • 1 (13,9 unser) pakke bananbrødblanding
  • 2 egg
  • 3 spiseskjeer rapsolje
  • 1 1/4 kopper melk
  • 1 (8 unser) beger blandet bær-yogurt
  • 1 kopp naturell yoghurt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit.
  2. 2Spray bunnen av en 8 x 4 x 3 tommers brødform med non-stick spray.
  3. 3Rør sammen 1 1/4 kopper jordbær, bananbrødblanding, egg, olje og melk i en stor bolle for å blande.
  4. 4Hell røren i den forberedte formen.
  5. 5Stek til en kakenål satt inn i midten av brødet kommer ut ren, omtrent 50 minutter.
  6. 6Avkjøl i 15 minutter i formen.
  7. 7Fjern brødet fra formen.
  8. 8I mellomtiden, rør sammen de resterende 3/4 kopper jordbær (med sirup), bær-yogurt og vanlig yoghurt i en middels stor bolle for å blande.
  9. 9Dekk til og sett i kjøleskapet til servering.
  10. 10Skjær brødet på tvers i skiver, og deretter i terninger.
  11. 11Legg terningene på tallerkener.
  12. 12Topp med en klatt yoghurt og server.