Jordbær- og bananbrødpudding
oppskriften på jordbær og banan brød pudding er perfekt for en søt dessert. enkel å lage, med friske bær og moden banan. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- Non-stick grønnsaksspray til matlaging
- 15 unser frosne, søtede skivede jordbær (ca. 2 kopper), tint og avrent, sirupen reservert
- 1 (13,9 unser) pakke bananbrødblanding
- 2 egg
- 3 spiseskjeer rapsolje
- 1 1/4 kopper melk
- 1 (8 unser) beger blandet bær-yogurt
- 1 kopp naturell yoghurt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit.
- 2Spray bunnen av en 8 x 4 x 3 tommers brødform med non-stick spray.
- 3Rør sammen 1 1/4 kopper jordbær, bananbrødblanding, egg, olje og melk i en stor bolle for å blande.
- 4Hell røren i den forberedte formen.
- 5Stek til en kakenål satt inn i midten av brødet kommer ut ren, omtrent 50 minutter.
- 6Avkjøl i 15 minutter i formen.
- 7Fjern brødet fra formen.
- 8I mellomtiden, rør sammen de resterende 3/4 kopper jordbær (med sirup), bær-yogurt og vanlig yoghurt i en middels stor bolle for å blande.
- 9Dekk til og sett i kjøleskapet til servering.
- 10Skjær brødet på tvers i skiver, og deretter i terninger.
- 11Legg terningene på tallerkener.
- 12Topp med en klatt yoghurt og server.