Hello Fresh Mobile Banner
Søtpotet-, bacon- og eplehash

Søtpotet-, bacon- og eplehash

en deilig og enkel oppskrift på søtpotet, bacon og eple hash som er perfekt for frokost eller brunch. smakfull, sunn og rask å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 2 garn, yam, skrelt og kuttet i 1/2-tommers terninger
  • Extra virgin olivenolje
  • Kosher-salt
  • 4 til 6 skiver tykt skåret bacon, kuttet i lardons
  • 1 stor løk, kuttet i 1/2-tommers terninger
  • 2 Granny Smith epler, kjernet og kuttet i 1/2-tommers terninger
  • 4 vårløk, hvite og grønne deler adskilt og tynne skiver
  • 1/2 kopp grønne gresskarkjerner (pepitas), ristet

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  3. 3I en stor bolle, tilsett søtpotetene, drypp over olivenolje og strø over salt etter smak. Vend godt slik at de dekkes, og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Stek søtpotetene til de er myke, men ikke møre, ca. 10 til 15 minutter. Ta dem ut av ovnen og sett til side.
  4. 4Smør en stor stekepanne med olivenolje. Tilsett bacon og varm opp pannen på middels varme. Når baconet begynner å bli sprøtt og brunt, tilsett løken, krydre med salt og stek til løken er veldig myk og aromatisk. Tilsett eplene og den hvite delen av vårløken, og stek i 3 til 4 minutter. Rør inn søtpotetene, og stek til de er gjennomstekte og begynner å bli sprø, ca. 7 til 8 minutter.
  5. 5Overfør til et serveringsfat og pynt med den grønne delen av vårløken og gresskarkjerner.
  6. 6Fantastisk!