Hello Fresh Mobile Banner
Pasta med radicchio, bacon og spinat / Dampede artisjokker

Pasta med radicchio, bacon og spinat / Dampede artisjokker

en smakfull oppskrift på pasta med radicchio, bacon og spinat, kombinert med dampede artisjokker. enkel å lage og perfekt for en sunn og velsmakende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 hvitløksfedd
  • 1 løk, hakket
  • 225 gram bacon
  • 113 gram tørket Sopresatta-pølse
  • 1/2 kopp kyllingkraft
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 450 gram pasta (valgfri type)
  • 3 kopper babyspinat
  • 1/2 kopp basilikum, skivet
  • 1/2 hode radicchio
  • 1/2 boks kikerter
  • 1/2 kopp Parmesanost
  • Salt og pepper, etter smak
  • 4 dampede artisjokker
  • 1 klype safran
  • 1/4 teskje cayennepepper
  • 2 fedd hvitløk, knust
  • 1/2 rød paprika, hakket
  • 2 teskjeer vann
  • 1 sitron, saftet
  • 1 kopp majones

Fremgangsmåte

  1. 1Kutt av toppen på hvitløksfeddet, pakk det inn i folie og sett det i en forvarmet ovn på 190 grader (375°F) i 20 minutter. Surr løk, bacon, hvitløk og sopresatta. Tilsett kyllingkraft, olivenolje og den ovnsbakte hvitløken, som er presset ut av skallet. Kok pastaen al dente og bland den inn i sausen. Tilsett spinat, basilikum, radicchio, kikerter, Parmesan, salt og pepper etter smak.
  2. 2Artisjokkdip. Ha safran, cayennepepper, hvitløk, paprika, 2 teskjeer vann, salt og sitronsaft i en blender og kjør til en puré. Tilsett majones. Server som dip til dampede artisjokker.