Hotrøkt kalkunpølse-sandwich med grillede løk, fennikel og paprika
oppskrift på smakfulle smørbrød med hot smoked kalkunpølse, grillede løk, fennikel og paprika – perfekt for en deilig lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 8 italienske krydrede chilipepper
- 1 spansk løk
- 1 liten fennikelfrø
- 2 spiseskjeer olivenolje
- Salt
- 1,36 kg linket søt italiensk kalkunpølse
- 4 hoagieboller, fjern midten
- 113 g modnet provoloneost
- Hot grønn eplechutney, oppskrift følger
- 1/2 løk, skivet i tynne skiver
- 1/4 teskje finhakket hvitløk
- 1/2 teskje finhakket ingefær
- 2 Granny Smith- epler, kjernet og skåret i 1/4-tommers terninger
- 1/2 teskje sylteagurk-krydder
- 2 spiseskjeer eplesider
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Kutt av stilkene på fennikelen og skjær bulbene i lengderetningen i 1/2-tommers skiver. Kutt løken på tvers i 1/2-tommers tykke skiver. Pensle lett begge sider av fennikel, løk og paprika med olivenolje. Grill fennikel, løk og paprika over middels varme i 10 til 12 minutter, snu en gang. Ta av grillen og fjern roten fra fennikelen. Del paprikaene i to og fjern frøene. Hakk fennikel, løk og paprika i 1/2-tommers biter. Over svak varme og med epleved, hickory eller eik, røyk pølsene i 30 minutter til de ikke lenger er rosa i midten. Rist hoagiebollene. Fyll bollene med eplechutney, pølse, paprika, løk og fennikel. Topp med mer eplechutney og shavet modnet provolone.
- 2I en middels stor kjele karamelliser lett løken i olje over middels varme. Tilsett hvitløk og ingefær og stek i 5 minutter. Tilsett epler og sylteekrydder. Gradvis hell i eplecider. Kok til eplene er akkurat møre, ca. 5 minutter. Krydre med salt og pepper.