Sjokolade Rice Krispies

Sjokolade Rice Krispies

oppskrift på sjokoladeris som er perfekt som søt snack eller dessert. enkel å lage og smakfull for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 5 spiseskjeer usaltet smør
  • 3 spiseskjeer lett smør
  • 1/3 kopp usøtet kakaopulver
  • 2 poser (10 unser hver) mini-marshmallows
  • 10 kopper sprø risflak
  • 1/2 kopp semi-søt mini sjokoladebiter
  • Vegetabilsk oljespray for koking

Fremgangsmåte

  1. 1Bland smør og kakao i en stor kjele over middels høy varme. Smelt smøret, og visp til blandingen er godt blandet. Rør inn marshmallows, og la dem smelte helt. Ta kjelen av varmen, og rør inn frokostblandingen, arbeid raskt før marshmallowblandingen stivner. Rør inn sjokoladestykker. Smør hendene med matlagingsspray og form blandingen til omtrent 80 valnøttstore kuler. Plasser kulene på et bakepapirkledd stekebrett, og la dem stivne i omtrent en time. Oppbevar i en lufttett beholder på et kjølig, tørt sted i opptil 3 dager. (Ikke oppbevar i kjøleskap.)