
Ristet tortilla med urtet geitost
lær hvordan du lager deilige toastede tortillas fylt med herbed geitost. en rask og smakfull forrett som imponerer gjestene dine.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 unser myk, mild geitost
- 2. 2 teskjeer ferske timianblader
- 3. 2 teskjeer ferske rosmarinnblader, finhakket
- 4. 1 teskje grovkvernet svart pepper
- 5. 1/2 teskje grovt salt
- 6. 2 teskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 7. fire 15 cm store mais-tortillas
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 230°C. Bland alle ingrediensene unntatt tortillalefser i en bolle. Rist tortillalefsene midt i ovnen på rist, vend dem én gang, til de akkurat blir gylne og sprø, ca. 2 minutter på hver side, og avkjøl på en rist. Smør tortillalefsene med geitost og blantur, og skjær dem i serveringsstykker.
- 22. Forvarm ovnen til 230°C.
- 33. Bland alle ingrediensene unntatt tortillalefsene i en bolle. Rist tortillalefsene midt i ovnen på rist, vend dem én gang, til de akkurat blir gylne og sprø, ca. 2 minutter på hver side, og avkjøl på en rist. Smør tortillalefsene med geitost og blantur, og skjær dem i serveringsstykker.





