Ananas- og svinekjøttkoteletter

Ananas- og svinekjøttkoteletter

oppskrift på ananas svinekjøttkoteletter med frisk smak, perfekt for en rask og smakfull middag. enkelt å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 ananas
  • 1/4 kopp korianderstilker
  • 2 skiver chili (for eksempel jalapeño eller serrano)
  • 2 spiseskjeer soyasaus
  • 1 spiseskje fiskesaus
  • 1 finhakket hvitløksfedd
  • 4 svinekoteletter

Fremgangsmåte

  1. 1Skrell, fjern kjernen og hakk 1/4 ananas i biter. Bland med 1/4 kopp korianderstilker, 2 skivede chili (for eksempel jalapeño eller serrano), 2 spiseskjeer soyasaus, 1 spiseskje fiskesaus og 1 hakket hvitløksfedd. Hell over 4 svinekoteletter. Dekk til; la det marinere i minst 6 timer og opptil 1 dag. (Før marineringen, sett noe av marinaden til side for å bruke som dippesaus.) Ta svinekjøttet ut av marinaden; grill eller stek det under broiler.
  2. 2Skrell, fjern kjernen og hakk 1/4 ananas i biter. Bland med 1/4 kopp korianderstilker, 2 skivede chili (for eksempel jalapeño eller serrano), 2 spiseskjeer soyasaus, 1 spiseskje fiskesaus og 1 hakket hvitløksfedd. Hell over 4 svinekoteletter. Dekk til; la det marinere i minst 6 timer og opptil 1 dag. (Før marineringen, sett noe av marinaden til side for å bruke som dippesaus.) Ta svinekjøttet ut av marinaden; grill eller stek det under broiler.