
Ananas- og svinekjøttkoteletter
oppskrift på ananas svinekjøttkoteletter med frisk smak, perfekt for en rask og smakfull middag. enkelt å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 ananas
- 1/4 kopp korianderstilker
- 2 skiver chili (for eksempel jalapeño eller serrano)
- 2 spiseskjeer soyasaus
- 1 spiseskje fiskesaus
- 1 finhakket hvitløksfedd
- 4 svinekoteletter
Fremgangsmåte
- 1Skrell, fjern kjernen og hakk 1/4 ananas i biter. Bland med 1/4 kopp korianderstilker, 2 skivede chili (for eksempel jalapeño eller serrano), 2 spiseskjeer soyasaus, 1 spiseskje fiskesaus og 1 hakket hvitløksfedd. Hell over 4 svinekoteletter. Dekk til; la det marinere i minst 6 timer og opptil 1 dag. (Før marineringen, sett noe av marinaden til side for å bruke som dippesaus.) Ta svinekjøttet ut av marinaden; grill eller stek det under broiler.
- 2Skrell, fjern kjernen og hakk 1/4 ananas i biter. Bland med 1/4 kopp korianderstilker, 2 skivede chili (for eksempel jalapeño eller serrano), 2 spiseskjeer soyasaus, 1 spiseskje fiskesaus og 1 hakket hvitløksfedd. Hell over 4 svinekoteletter. Dekk til; la det marinere i minst 6 timer og opptil 1 dag. (Før marineringen, sett noe av marinaden til side for å bruke som dippesaus.) Ta svinekjøttet ut av marinaden; grill eller stek det under broiler.





