
Sørvestlige løkringer
oppskrift på smakfulle southwestern løkring, perfekte som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 kopper kulturmelk
- 2 store Vidalia-løk (ca. 900 gram), skåret i 1/4-tommers tykke skiver og delt i ringer
- Vegetabilsk olje (til dypsteking)
- 3 kopper hvetemel
- 3 spiseskjeer malt spisskummen
- 3 spiseskjeer chilipulver
- 1 spiseskje salt
- 1 spiseskje cayennepepper
Fremgangsmåte
- 1Plasser smørmelk i en stor bolle. Tilsett løkringer og vend godt slik at de blir dekket. La stå i romtemperatur i 20 minutter eller opptil 1 time, vend løkringene av og til. Hell nok olje i en stor, tung kjele til en dybde på 3 tommer. Varm opp til 175°C (350°F). Bland mel, spisskummen, chilipulver, salt og cayenne i en stor bolle. Ta ut en håndfull løkringer fra smørmelken; tilsett i melblandingen og vend godt slik at de blir dekket. Legg løkringene i oljen; kok til de er sprø og gyldne, ca. 2 minutter. Bruk tang til å overføre løkringene til papirhåndklær og la renne av. Gjenta med resten av løkrringene i porsjoner. Legg dem opp i en bolle og server.
- 2Plasser smørmelk i en stor bolle. Tilsett løkringer og vend godt slik at de blir dekket. La stå i romtemperatur i 20 minutter eller opptil 1 time, vend løkringene av og til.
- 3Hell nok olje i en stor, tung kjele til en dybde på 3 tommer. Varm opp til 175°C (350°F).
- 4Bland mel, spisskummen, chilipulver, salt og cayenne i en stor bolle. Ta ut en håndfull løkringer fra smørmelken; tilsett i melblandingen og vend godt slik at de blir dekket. Legg løkringene i oljen; kok til de er sprø og gyldne, ca. 2 minutter. Bruk tang til å overføre løkringene til papirhåndklær og la renne av. Gjenta med resten av løkringene i porsjoner. Legg dem opp i en bolle og server.