
Penne med pølse, ville sopp og spinat
Lær hvordan du lager en smakfull penne med pølse, ville sopp og spinat. En rask og enkel rett perfekt for hverdagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 ss olivenolje
- 3/4 pund fullt kokt svinekjøtt, kylling eller kalkunpølser, tykt skåret i runde skiver
- 3/4 pund ferske ville sopp (som crimini eller shiitake uten stilk), tykt skåret
- 3/4 kopp hakkede sjalottløk
- 5 hvitløksfedd, finhakket
- 1/2 teskje tørket knust rød pepper
- 1 pakke på 10 unser ferdig bruksklare spinatblader
- 1 1/4 kopper hermetisk lavsalt kyllingkraft
- 3/4 pund pennepasta, nylig kokt
- 2 kopper (omtrent 8 unser) revet provolone- eller mozzarellaost
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en stor, tykkbunnet gryte over middels høy varme. Tilsett pølser, sopp, sjalottløk, hvitløk og knust rød pepper. Stek under omrøring til soppen begynner å bli brun, ca. 10 minutter. Tilsett spinat og buljong; vend inn til spinaten faller sammen, ca. 2 minutter. Rør inn pasta og ost; vend til osten smelter og sausen dekker pastaen, ca. 3 minutter. Smak til med salt og pepper.
- 2Varm opp olje i en stor, tykkbunnet gryte over middels høy varme. Tilsett pølser, sopp, sjalottløk, hvitløk og knust rød pepper. Stek under omrøring til soppen begynner å bli brun, ca. 10 minutter. Tilsett spinat og buljong; vend inn til spinaten faller sammen, ca. 2 minutter. Rør inn pasta og ost; vend til osten smelter og sausen dekker pastaen, ca. 3 minutter. Smak til med salt og pepper.