Iskaffe- og fruktig sangria

Iskaffe- og fruktig sangria

Lær hvordan du lager en deilig iced tea sangria med fersk frukt. Perfekt for sommeren, enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 6
drikke

Ingredienser

  • 4 kopper vann
  • 2 teposer
  • 4 til 5 spiseskjeer sukker
  • 1 fersken eller eple, skrelt, kjernet eller frøet, hakket
  • 4 store jordbær, renset og delt i to
  • 1 appelsin, all skall og det hvite laget fjernet, kuttet i 2 cm biter
  • 1 kopp tørr rødvin
  • Isbiter

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp vann i en middels stor kjele. Ta kjelen av varmen. Legg i teposer; la trekke i 3 minutter. Ta ut teposene; hell teen over i en mugge. Tilsett sukker etter smak og rør til sukkeret er oppløst. Avkjøl. (Kan lages dagen før. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.) Bland frukt i en bolle. Fordel frukten i fire glass à 16 gram. Hell 1/4 kopp vin, deretter 1 kopp te i hvert glass. Fyll glassene med isbiter og server.
  2. 2Kok opp vann i en middels stor kjele. Ta kjelen av varmen. Legg i teposer; la trekke i 3 minutter. Ta ut teposene; hell teen over i en mugge. Tilsett sukker etter smak og rør til sukkeret er oppløst. Avkjøl. (Kan lages dagen før. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)
  3. 3Bland frukt i en bolle. Fordel frukten i fire glass à 16 gram. Hell 1/4 kopp vin, deretter 1 kopp te i hvert glass. Fyll glassene med isbiter og server.