Hello Fresh Mobile Banner
Marinerte oliven, rød paprika, artisjokkhjerter og sopp

Marinerte oliven, rød paprika, artisjokkhjerter og sopp

Oppdag hvordan du lager smakfull marinert oliven med rød paprika, artiskokkhjerter og sopp. Perfekt for forrett eller snacks, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp olivenolje
  • 3 spiseskjeer rødvinseddik
  • 2 spiseskjeer hakket fersk basilikum
  • 1 spiseskje hakket fersk italiensk persille
  • 1 1/2 teskjeer finhakket hvitløk
  • 1 teskje fullkorn Dijon-sennep
  • 1 pakke på 255 gram frosne artisjokkhjerter, tint, godt avrente, delt i to på langs
  • 1 stor rød paprika, skåret i matchstikkstykker
  • 4 unser små sopp, trimmet og delt i fire
  • 1 liten løk, tynnsnittet (ca. 1/3 kopp)
  • 3/4 kopp uten stein Kalamata-oliven eller andre saltede svarte oliven, delt i fire på langs

Fremgangsmåte

  1. 1Visp de første seks ingrediensene i en stor bolle for å blande. Tilsett grønnsaker og oliven. Vend godt slik at alt blir dekket. Krydre med salt og pepper. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 2 timer, rør om av og til. (Kan lages ett døgn i forveien. Oppbevares i kjøleskapet. La den stå i romtemperatur i 30 minutter før servering.)
  2. 2Visp de første seks ingrediensene i en stor bolle for å blande. Tilsett grønnsaker og oliven. Vend godt slik at alt blir dekket. Krydre med salt og pepper. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 2 timer, rør om av og til. (Kan lages ett døgn i forveien. Oppbevares i kjøleskapet. La den stå i romtemperatur i 30 minutter før servering.)
  3. 3Overfør blandingen til en bolle og server.
  4. 4Overfør blandingen til en bolle og server.