
Bringebærsirup
Lær hvordan du lager en deilig bringebærsaus som passer til desserter, pannekaker og iskrem. En rask og enkel oppskrift for sommeren!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 2 kopper ferske bringebær
- 2. 2. 1/4 kopp kirsebærlikør eller framboise (bringebærlikør) eller eau-de-vie
- 3. 3. 1 kopp melis
- 4. 4. 3 spiseskjeer fersk sitronsaft
Fremgangsmåte
- 11. Mos alle ingrediensene i en foodprosessor; sil sausen for å fjerne frøene. Oppbevar sausen i kjøleskapet i en lukket beholder.
- 22. Mos alle ingrediensene i en foodprosessor; sil sausen for å fjerne frøene. Oppbevar sausen i kjøleskapet i en lukket beholder.