Hello Fresh Mobile Banner
Sydvestlig Quinoasalat

Sydvestlig Quinoasalat

oppskrift på southwestern quinoa salat - en smakfull og sunn salat med quinoa, grønnsaker og krydder, perfekt for en lett lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp quinoa
  • 1 spiseskje smør
  • 2 kopper kyllingkraft
  • 1/2 kopp hakket grønn paprika
  • 1/2 kopp hakket rød løk
  • 1 kopp mais
  • 1 (425 gram) boks svarte bønner, drenert
  • 1/4 kopp hakket koriander
  • 1 stor tomat, hakket
  • 1/2 kopp fersk limejuice, eller etter smak
  • 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 spiseskje adobosmakstilsetning
  • 1/2 kopp fetaost
  • salt og svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Skyll quinoaen grundig i kaldt vann, og la den renne av. Smelt smør i en stor kjele over middels varme, og kok opp og rør i quinoaen til vannet har fordampet og quinoaen er lett ristet, ca. 3 minutter. Hell i kyllingkraften, kok opp, reduser varmen til lav, og la det småkoke til quinoaen har absorbert all kraften, ca. 10 minutter. La quinoaen avkjøle i kjøleskapet i minst 10 minutter.
  2. 2Bland sammen grønn paprika, rød løk, mais, svarte bønner, koriander, tomat, limesaft, rødvinseddik, olivenolje, adobosmak, og fetaost i en stor salatbolle. Rør forsiktig inn quinoaen, og smak til med salt, pepper og ekstra limesaft etter ønske. La salaten stå i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering; server kald.